Jobilants persondatapolitik

Jobilant ApS (“Jobilant”, “vi” eller “os”) er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne politik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hjemmesiden www.jobilant.work (“Hjemmesiden”) hjælper dig med at forstå, hvad vi kan gøre for dig. Den hjælper dig endvidere med at søge efter og søge job – og med at modtage jobopslag efter dine præferencer.

Jobilant er den registreringsansvarlige i forbindelse med den gældende persondatalovgivning. Jobilant behandler dine personoplysninger manuelt og ved hjælp af elektronisk midler.

Oplysninger, vi kan indsamle fra dig:

  • Dine personlige oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, arbejdserfaring, referencer og kompetencer inden for forskellige områder samt oplysninger om din uddannelse.
  • Vi opbevarer også kopi af andre dokumenter af relevans for din ansættelse, herunder f.eks. kopi af arbejdstilladelse, samt oplysninger om økonomiske forhold, herunder bankkontooplysninger.
  • Vi opbevarer videre evalueringer og feedback fra de virksomheder, du har været ansat hos. Det gør vi for at kunne matche dig bedst muligt i forhold til fremtidige stillingsopslag.
  • Hvis loven kræver det, kan vi efter din forudgående godkendelse indsamle og registrere følsomme oplysninger, herunder helbredsoplysninger.
  • Hvis du kontakter os, kan vi registrere den pågældende korrespondance.
  • Endelig kan vi indsamle oplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og mobilapplikation, herunder, trafikdata, lokationsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, samt om de ressourcer du tilgår. Disse oplysninger benytter vi til at gøre dine besøg på vores platform nemmere og til at matche dig bedst muligt med fremtidige arbejdsgivere.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Alle disse oplysninger bliver indsamlet og behandlet af Jobilant med henblik på, at:

  • Levere vores tjenester til dig og at holde dig orienteret om fremtidige arbejdsmuligheder.
  • Skræddersy jobformidlingen og -matchningen bedst muligt for dig gennem en bedømmelse af din egnethed og dine kvalifikationer og kompetencer – ikke kun for aktuelle korttidsansættelser, men også for korttidsansættelser, der kan være af interesse for dig i fremtiden.
  • Udvikle og forbedre vores hjemmeside, portal og andre systemer yderligere for bedre at kunne præsentere dig for det indhold, du finder relevant.
  • Udføre undersøgelser, herunder statistik- og analyseundersøgelser
  • Overholde enhver juridisk forpligtelse vi er forpligtet til i henhold til dansk lovgivning.

Tredjeparter

Vi bruger leverandører for at gøre det nemmere at bruge dine oplysninger effektivt og sikre dig de bedste tjenester og/eller muligheder. Det er derfor nødvendigt at videregive dine oplysninger til tredjeparter. Denne videregivelse finder dog kun sted i følgende omfang og under følgende omstændigheder:

  • Til leverandører og deres underleverandører, medkontrahenter og agenter: Vi kan engagere eller benytte andre virksomheder og personer verden over til at udføre funktioner på vores vegne. Det kan eksempelvis omfatte administrative funktioner i tilknytning til vores virksomhedsaktiviteter. Sådanne modtagere har kun adgang til de oplysninger, der er påkrævet, for at de kan udføre deres funktioner, og de har ikke tilladelse til at bruge sådanne oplysninger til andre formål. Sådanne modtagere er underlagt kontraktlige krav om fortrolighed og forpligtelser vedrørende databeskyttelse.
  • Hvis det kræves ved lov, deler vi dine oplysninger med statslige eller retshåndhævende myndigheder, hvis vi vurderer, at vi er forpligtet til det.
  • I tilfælde af virksomhedstransaktioner, herunder i forbindelse med virksomhedsoverdragelse kan det være nødvendigt for os at videregive dine oplysninger. Modtagere af oplysningerne vil blive underlagt kontraktlige krav om fortrolighed og forpligtelser vedrørende databeskyttelse.

IP-adresser

Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder eventuelt IP-adresse, operativsystem og browsertype, til systemadministration og for at videregive sådanne oplysninger i aggregeret form til vores annoncører. Dette er statistiske oplysninger om vores brugeres browserhandlinger og -mønstre, og de kan ikke identificere dig eller andre enkeltpersoner.

Hvis din computer deles af andre personer, anbefales det at vælge funktionen “Husk ikke mine oplysninger”, når du logger ud af din konto. Dette fjerner alle oplysninger fra cookien. Du kan afvise at acceptere cookies ved at aktivere den indstilling i din browser, der giver dig mulighed for at afvise lagringen af cookies. Hvis du vælger denne indstilling, kan det imidlertid forhindre dig i at få adgang til bestemte dele af portalen eller at bruge en bestemt funktionalitet. Medmindre du har indstillet din browser til at afvise cookies, udsteder vores systemer cookies, hver gang du logger på portalen. Bemærk, at vores annoncører også kan bruge cookies, som vi ikke har kontrol over.

Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Se vejledning til at blokere eller slette cookies her.

Cookies anvender vi til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Vores hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Vores hjemmeside anvender annoncenetværket GoogleSpecific Media. Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Brug af personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre den registrering eller service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden/platformen. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Her opbevarer vi dine oplysninger

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, kan overføres til og lagres af andre Jobilant-selskaber, vores kunder, leverandører og deres underleverandører, der fungerer som databehandlere uden for dit bopælsland og er placeret verden over. Ved at sende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, lagring og behandling. Vi bestræber os på at træffe alle de foranstaltninger, der er rimeligt nødvendige for at sikre, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og i henhold til denne politik.

Datasikkerhed

Du er ansvarlig for at behandle dine login-oplysninger til vores hjemmeside og mobilapplikation strengt fortroligt. Du må ikke dele din konto med nogen anden person.

Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine oplysninger, er overførsel af oplysninger via internettet ikke 100 % sikkert, og vi kan ikke garantere for sikkerheden af de oplysninger, du sender til via vores hjemmesiden eller mobilapplikation. Enhver overførsel sker på din egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger og overført dem til en tredjepart, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

Sådan tilgår, ændrer og sletter du dine oplysninger

Du kan få adgang til dine oplysninger ved at logge på din konto og ændre/opdatere dem ved at foretage ændringer i de felter, du anser for nødvendige, eller ved at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med det.

Du kan bede os om at slette dine oplysninger ved at sende en e-mail med din sletteanmodning via info@jobilant.work.

Tredjeparters hjemmesider

Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesider tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber. Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egen cookie- og privatlivspolitik, og at vi ikke påtager os noget ansvar for denne politik. Undersøg deres politik før du sender personoplysninger til sådanne tredjeparters hjemmesider.

Ændringer i denne politik

Enhver ændring, som vi fremover måtte foretage i vores politik, vil blive slået op på denne side og vil erstatte den tidligere version.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til dine oplysninger eller har brug for assistance vedrørende denne politik, kan du sende en e-mail til os via info@jobilant.work.